Intake-app

Notities, foto’s en schetsen in één app?

Ondersteuning

De Intake-app kan gebruikt worden tijdens het opnemen van het werk bij de klant. Notities, foto’s, schetsen: met de Intake-app heeft u alle informatie bij elkaar! De Intake-app is makkelijk in gebruik op ieder device en snel bij de hand voor iedere klant. Het is een compact software systeem wat ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. U hoeft geen papier meer te gebruiken en kunt alles online opzoeken!

Ondersteuning nodig?

Mocht u ondersteuning nodig hebben bij de Intake-app kunnen wij u op verschillende manieren helpen. Het wordt altijd opgelost! Heeft u vragen over de Intake-app of bent u benieuwd of wij u ergens mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. U kunt via diverse mogelijkheden met ons in contact komen, namelijk:

U kunt telefonisch altijd contact met ons opnemen. 

  • Eerst wordt het probleem besproken en als dit makkelijk uit te leggen is, wordt het aan de telefoon nog opgelost. Ons telefoonnummer is 0591-744214.

Video’s via YouTube

  • Daarnaast hebben wij al verschillende ondersteuning video’s op ons YouTube kanaal geplaatst, die ook bekeken kunnen worden voor handige tips & tricks.

Meekijken met TeamViewer

  • We kijken mee met Teamviewer, zodat u precies kunt zien wat er gebeurd en hoe het wordt opgelost. U kunt dan op onze website: www.intake-app.com naar de ‘TeamViewer’ button gaan en deze aanklikken. Hiermee downloadt u een bestand en code die u door moet geven aan ons. Hierna kunnen wij (tijdelijk) in uw computer ter ondersteuning of om bepaalde problemen op te lossen. 

We hebben ook een uitgebreide handleiding geschreven

  • Download de handleiding voor een uitgebreid stappenplan van de Intake-App.